BURGER B**CH

Recentebeoordeling


4 sterren uit 302 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger B**ch. Meer weten? Ontdek meer

8 nov 2022 om 16:20 Prices have been increased drastically. No gesture despite eating there for the last 6 month every week with my colleagues. Ingredients also missing on the ordered burgers today. This was our last order I guess. Numerous better alternatives around.
27 okt 2022 om 1:53 I love them burgers!!
21 okt 2022 om 15:34 I had the “she’s smoking” burger and it was the driest burger I ever had. I do not recommend
27 sep 2022 om 20:22 Bezorging nooit aangekomen. 18:15 besteld en bezorgtijd bleef maar oplopen tot 21:12 zelfs. Bestelling geannuleerd!
21 sep 2022 om 13:20 Best burger in Amsterdam!
10 aug 2022 om 15:55 die visburger of wat het ook was volledig kapot gefrituurd, echt niet lekker, de hotwingsaus is mier zoet, burgers koud en zoveel saus patat was een klomp zompige aardappels. dit word geen herhaling voor ons beng ik bang, was een grote bestelling
9 aug 2022 om 20:49 Food wasn’t that good
27 jul 2022 om 20:47 Snel bezorgd, maar de burgers waren helemaal grijs en taai gebakken en de friet (een flinke portie overigens) was ontzettend droog.
3 jul 2022 om 21:51 Hele lekkere hamburgers. Lekkere frietjes. Bezorging duurt wat lang, maar vriendelijke en nette bezorger.
2 jul 2022 om 14:36 Eten was top! Bezorging was 1 uur en 2 min te laat zonder update.
29 jun 2022 om 14:51 Good food, arrived while it was still warm (this is a first) The delivery guy did follow the instruction and delivered at the address requested. (also a first!)
15 jun 2022 om 21:35 Was super lekker voor herhaling vatbaar