BURGER B**CH

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 320 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger B**ch. Meer weten? Ontdek meer

5 jan 2024 om 16:11 Didn’t like the burger bread, and fries not so tasty ,but okay. Courier came at time
6 dec 2023 om 19:59 Ik had geen saus gekregen voor mijn patat en moet 2 uur wachten op mijn bestelling.
21 nov 2023 om 14:37 Nice to have an order delivered to the actual delivery address for a change.
21 aug 2023 om 19:50 Het was een heerlijk!!!
18 jul 2023 om 14:50 I give up, I don't know how the system works. As usual, I ordered on thuisbezorgd.nl I receive the confirmation email saying "the order is RECEIVED, we have started to prepare it.." Guess what? As usual, they did not receive anything, they said they
11 jul 2023 om 10:43 Epic cheeseburger.
23 jun 2023 om 20:06 Erg lekkere burger.
31 mrt 2023 om 13:57 het eten was niet lekker de patat was slap ze zijn een deel van de bestelling vergeten te bezorgen en vervolgens was het niet meer mogelijk dit na te leveren moesten we het maar zelf komen halen... als bedrijf gaat dit natuurlijk niet...
31 jan 2023 om 20:13 De burger was heerlijk, voordat het bezorgd werd duurde wel erg lang
31 jan 2023 om 15:22 They do not read the notes at all. Want mayonnaise? go to the supermarket! Want French fries for 2 euros, now updated to 5 euros! Overpriced.
27 jan 2023 om 22:43 Kwaliteit van het eten geef ik een "matig". Te prijzig en ik vond het eten niet zo denderend. Ik had burgerbrood verwacht en krijg en simpel wit bolletje. Niet voor herhaling
8 nov 2022 om 16:20 Prices have been increased drastically. No gesture despite eating there for the last 6 month every week with my colleagues. Ingredients also missing on the ordered burgers today. This was our last order I guess. Numerous better alternatives around.